Velg en side

Yoga

Yoga har kommet for å bli. Vi har et stort behov for system som ikke skiller kropp og sinn fra hverandre. Tanker, følelser og livet du har levd, påvirker deg. Er det noe du er bekymret for, begynner hjertet å banke fortere, blodtrykket stiger og musklene blir anspente. Yoga handler om å roe ned, puste, kjenne på kroppen, lytte innover, bli litt snillere med seg selv, bli mykere.  Det handler om å styrke seg selv både fysisk og mentalt.

Opprinnelig var yoga en åndelig disiplin. Yoga er ikke en religion. Det innerste budskapet i yoga er kjærlighet og kjærlighet er for oss alle. Kjærlighet til deg selv, til familie, venner, naboer, kollegaer, til alle mennesker og alle levende her på jord.

Yoga som jeg bruker i timene mine er kundaliniyoga og mediyoga. Uansett yogaform så er det viktigste at du tar hensyn til deg selv.

Mediyoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet gjennom forskning i samarbeid med helsevesenet. Man har fokus på pust, enkle, myke øvelser, avspenning og meditasjon. Øvelsene kan tilpasses til hvert enkelt og kan gjøres sittende i en stol eller sittende på gulvet. Man trenger ikke å være veltrent eller myk for å bli med.

Kundaliniyoga er en helhetlig yogaform som kalles for bevissthetens yoga. De fysiske øvelsene er dynamiske og ofte kombinert med forskjellige pusteteknikker og mantra. Kundaliniyoga hjelper deg å bli sterkere i kroppen, balanserer hormoner og hjelper deg å få sterkere nervesystem og immunforsvaret.

Hjertelig velkommen til yogaens fantastiske verden !

Spørsmål?

Har du spørsmål? Send en mail eller ring.
Ta kontakt