Velg en side

Nyttig info

Hva skal jeg ha med ?

Det er viktig at du har løse og ledige klær som ikke forhindrer bevegelse. Du trener yoga barbeint, så du trenger ikke å ha med sko.  Ta evt med varme sokker som du kan ha på under avspenning. Husk å ta med vannflaske og drikke underveis når du har behov for det.  Du får beskjed før kursstart hva du skal ha med deg av utstyr.

Kom gjerne ti minutter før timen begynner da det er viktig å roe ned før vi begynner. Det er fint at du ikke spiser et stort måltid rett før yogatime. Det kan bli ubehagelig og kroppen din trenger ro og energi for å fordøye maten. Er du sulten så spis gjerne en banan eller noe som gir deg energi.

Når du kommer inn i yogsalen så kan du legge deg ned på matta og ta pledd over deg. De fleste av oss er «på» hele tiden.  Når du gjør yoga så kan du en gi deg selv mulighet til å være «av». Slå av mobilen din og gi beskjed til familie/venner at du ikke er tilgjengelig akkurat da. Er du forkjølet eller blitt akutt dårlig så er det lurt å vente med yoga. Ta deg tid til å slappe av og gjør gjerne pusteøvelser.